Terreinreservaties
Buiten opslag.jpeg
Zomer

Het reserveren van een outdoor terrein in het zomerseizoen (april-oktober) gebeurt via de site van Tennis Vlaanderen: zie onderstaande knop. Als lid kan je maximum 6 dagen op voorhand een buitenterrein reserveren. Je mag zo vaak reserveren als je wil, maar je kan pas terug reserveren nadat je vorige partij is afgelopen. 

binnen2.jpg
Winter

Een vaste reservatie geeft je het recht om gedurende het ganse winterseizoen (oktober-maart) op een vaste dag en uur gebruik te maken van een binnenterrein. Of je met z’n tweeën of met z’n vieren speelt maakt geen verschil: je betaalt voor het gebruik gedurende een gans seizoen. Je medespelers moeten geen lid zijn van de club –we hebben natuurlijk het liefst dat ze dit wel zijn – en er moet ook niks extra betaald worden voor deze spelers. Als de terreinen om een of andere reden niet beschikbaar zijn (bv. omwille van een clubactiviteit), dan wordt dit in de huurprijs verrekend.
 

Nieuwe reservaties
De huurders van vorig jaar kregen de eerste kans om hun (h)uur te verlengen, en dat dezen ze in grote getale! 
We verwelkomen ook meerdere nieuwe huurders. Dit maakt dat er niet zo veel resterende uren meer zijn 's avonds, behalve op zondag. Overdag zijn er meer mogelijkheden.

Losse reservaties

Als je geen vast uur verkiest, kan je ook nog komen spelen. Je kan een vrij terrein reserveren via Tennis Vlaanderen aan € 13 per beurt, of een tienbeurtenkaart nemen voor € 110.  

Info en reservaties: info@ttv.be

Beschikbaarheid: te bekijken via de app of website van Tennis Vlaanderen

Het volledige reservatiereglement vind je hier.

COMPETITIE

toernooien

Dubbel- en jeugdtoernooi (juli), enkeltoernooi (augustus), abdijbierentoernooi (november).

Interclub

Voor heren, dames en jeugd.

KVT

Klik hier voor meer informatie.

WINTERCOMPETITIE

Klik hier voor meer informatie.

 
toPtENnISteam (TTT)

TTV is een thuishaven van het TopTennisTeam (TTT), onder leiding van Tom Baten.

Klik hier voor meer informatie.