TTV start binnenkort met padel!

TTV  breidt de komende periode de club uit met vier padelvelden. Deze velden komen op de locatie van het huidige eerste tennisveld en deels op het tweede tennisveld. Hierdoor zal er een uitstekende aansluiting zijn met het terras en de bar.

 

Tennisveld 1 wordt verplaatst naar het huidige midi-terrein en wordt zo een volwaardig center court. Terrein 2 blijft liggen, maar wordt ingekort tot een center court enkelspel. Er zullen dus geen dubbellijnen meer zijn voor dit veld, wat een unieke speelervaring zal geven voor onze competitieve en recreatieve enkelspelers.

De club beslist de komende weken of ze de uitbating van de padel infrastructuur in eigen beheer neemt of een samenwerking aangaat met een externe partij. Er wordt daarom met verschillende geïnteresseerden gesproken, zodat we in april open kunnen gaan. Informatie over lidmaatschap en/of tarieven kan bijgevolg pas na dit beslissingsmoment gecommuniceerd worden.

De club benadrukt ten slotte dat ook in de toekomst tennis- en jeugdwerking de pijlers blijven van TTV. Padel wordt gepositioneerd als een mooie verbreding van de club en een toevoeging op de bestaande werking.

Ook interesse om mee te investeren?

 

Volg het voorbeeld van vele van de effectieve leden van onze VZW en doe mee aan onze crowdfunding.

Je houdt er een mooi rendement aan over!

Meer informatie over onze crowdfunding via WinWin, kan je op deze pagina vinden

Vaakgestelde vragen

Coming soon

 

Tel.: +32 14 41 24 70

Steenweg op Diest 33
2300 Turnhout

Ondernemingsnr 0416.410.112

  • Facebook
  • Instagram

©2020 TTV - Miel & Peter Vercaemst