PADELplezier op TTV    

Op 23 april konden we onze fonkelnieuwe padelvelden openen op TTV! Padel hoeft als het ‘Tomorrowland van de sport’ (GvA, 06/03/21) nog maar weinig introductie. De spelregels worden glashelder uitgelegd in dit filmpje. De velden zijn ingespeeld en bieden stilaan optimaal spelplezier.  

TeRrEINreservaties​ 

Je kan een padelterrein reserveren via Tennis Vlaanderen. TTV padelleden kunnen ook met niet-leden spelen, als deze een (gratis) Tennis Vlaanderen account aanmaken op www.tennisvlaanderen.be. Voor de niet-leden wordt een prijs aangerekend per persoon, afhankelijk van het tijdstip en de duur van de reservatie. Afrekenen doe je per terrein, online bij reservatie via 'Mobiel betalen'. Vervolgens regel je zelf onderling met je medespelers. Je dient steeds de namen van de 4 spelers op te geven (clubleden, gastspelers en/of onbekende gasten). Indien er geen enkele speler lid is, is enkel de naam nodig van wie reserveert.

TARIEVEN

- DAL (weekdagen tot 18u en weekends!): €4,50 voor 1 uur, €6,50 voor 1,5 uur (per persoon)

- PIEK (weekdagen na 18u): €6,50 voor 1 uur; €9,50 voor 1,5 uur (per persoon)

Het reservatiesysteem wijst zichzelf uit. Mocht er toch iets onduidelijk zijn, klik dan hier of contacteer de reservaties helpdesk van Tennis Vlaanderen: 02/54.80.300. Je kan ook je vraag stellen via de TTV chatbox rechtsonder.

Annuleren kan tot 2 u voor je reservatie, je betaalde bedrag wordt netjes terug gestort. 

MATeriaal

Je kan op TTV een racket huren (€2) en ballen kopen (€5) tijdens de openingsuren van onze cafetaria:

- WEEKDAGEN: vanaf 17u

- WEEKEND: vanaf 9u

Lid worden

VOORDELEN

Als lid van TTV geniet je van heel wat voordelen:

  • Een heel jaar onbeperkt spelen (tot 1.5u per beurt), met voorrang om te reserveren: tot 10 d op voorhand en drie openstaande reservaties

  • Aansluiting bij en dus verzekerd via Tennis Vlaanderen

  • Welkom op de (padel)activiteiten van TTV

  • Mogelijkheid tot deelname aan Padel Tour tornooien en interclub

  • Financiële tegemoetkoming van je mutualiteit.

TARIEVEN

Ons opstartjaar begon eind april en ondertussen tellen we meer dan 200 leden! We voorzien een niew instapmoment op 1 september. Als TTV-tennislid geniet je uiteraard optimaal en voordelig van het totale aanbod op TTV!

Tarieven 1 september tem 31 maart 2022

Tarieven2201_sept.JPG

Een voorbeeld: een volwassene die gedurende 32 weken 1,5u speelt, betaalt met zijn/haar padelabonnement van € 165 slechts 3,5 € per uur, en voor een TTV-tennislid dat opteert voor het combi-pakket (€ 110 bovenop het tennislidgeld) komt dit op 2,3 € per uur!  

Als lid kan je uiteraard ook met niet-leden spelen. Deze betalen dan het gewone tarief (bv. € 6,5 per uur tijdens een piekmoment).

 

PRAKTISCH

Je kan lid worden op eenvoudige manier door de stappen in het inschrijfformulier van Tennis Vlaanderen te volgen. Nadat we je aanvraag verwerkt hebben, kan je je lidgeld overschrijven op BE45 2300 5251 3089. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen, bij voorkeur via onze ChaTTV of via info@ttv.be