top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTTV

Wintercompetitie Tennis 2022-2023

Never change a winning concept: de wintercompetitie 2022-2023 komt eraan!

In deze vriendschappelijke dubbel-competitie speel je in poulestegen duo’s van hetzelfde niveau. De wedstrijden gaan door op zaterdagavonden tussen eind september en maart. Het zijn wedstrijden van een uur waarin doorlopend het aantal gewonnen games geteld worden. Het aantal wedstrijden dat je speelt hangt af van de grootte van de poule. We streven naar een achttal wedstrijden, maar dit kan ook in kleine reeksen slechts vijf zijn of bij veel inschrijvingen maximum elf.


Zoek alvast je dubbelpartner voor het winterseizoen en schrijf in, uiterlijk 15 augustus 2022 (behoudens indien de reeks sneller volzet zou zijn).


Voor deze competitie gebruiken we het platform www.wedstrijdtennis.be. Als je al geregistreerd ben op dit platform hoef je dat niet opnieuw te doen en kan je met jouw oude inloggegevens inschrijven voor onze wintercompetitie. Ben je nog niet geregistreerd dan dien je dit eerst te doen en kan je vervolgens inschrijven. Let wel, beide dubbelpartners moeten geregistreerd zijn. Na inschrijving krijg je een automatische bevestigingsmail. Ook het wedstrijdreglement van onze competitie kan je raadplegen via deze website.


Nog vragen, stel ze via wintercompetitiettv@gmail.com


471 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page