top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTTV

Wintercompetitie 2022-2023

Bijgewerkt op: 19 jul. 2022

De inschrijvingen voor een nieuwe editie van de TTV-wintercompetitie staan open. De succesformule blijft behouden: een vriendschappelijke dubbel-competitie waarbij je in poules speelt tegen duo’s van hetzelfde niveau. Deze wedstrijden gaan door op zaterdagavonden tussen september en maart. Het zijn wedstrijden van een uur waarin doorlopend het aantal gewonnen games geteld worden. Het aantal wedstrijden dat je speelt hangt af van de grootte van de poule. We streven naar een achttal wedstrijden, maar dit kan ook in kleine reeksen slechts vijf zijn of bij veel inschrijvingen maximum elf. J

Zoek alvast je dubbelpartner voor het winterseizoen en schrijf in, uiterlijk 15 augustus 2022 (behoudens indien de reeks sneller volzet zou zijn).

Voor deze competitie gebruiken we het platform www.wedstrijdtennis.be. Als je al geregistreerd ben op dit platform hoef je dat niet opnieuw te doen en kan je met jouw oude inloggegevens inschrijven voor onze wintercompetitie. Ben je nog niet geregistreerd dan dien je dit eerst te doen en kan je vervolgens inschrijven. Let wel, beide dubbelpartners moeten geregistreerd zijn. Na inschrijving krijg je een automatische bevestigingsmail. Ook het wedstrijdreglement van onze competitie kan je raadplegen via deze website.

Nog vragen, stel ze via wintercompetitiettv@gmail.com


749 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page