top of page

Wintercompetitie 2021-2022

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wintercompetitie 2021-2022
Wintercompetitie 2021-2022

Tijd en locatie

01 okt 2021, 18:00

TTV Indoor, Steenweg op Diest 33, 2300 Turnhout, België

Over het evenement

Hoe werkt het?

Heel simpel: doorheen de winter speel je binnen de ‘poule’ waarvoor je als duo ingeschreven bent een aantal matchen. Dit zijn steeds matchen die 1 uur duren, waarbij de spelletjes doorlopend opgeteld worden. Wie aan het einde van de match de meeste spelletjes op de teller heeft, wint de wedstrijd. Uiteindelijk vechten de 2 beste duo’s van elke poule uit, wie als winnaar van de winterpoule uit de bus komt.

Na de match kan je in de cafetaria van TTV nog gezellig napraten met de tegenstander en met de andere deelnemers.

Wanneer gaan de matchen door?

De matchen van de winterpoule gaan steeds door op zaterdag. Standaard worden deze gespeeld tussen 18u en 23u. Alle wedstrijden worden ingedeeld op basis van het aantal inschrijvingen, per niveau Hoe meer inschrijvingen, hoe vaker je dus kan spelen. Hierbij wordt steeds gericht op een 7-tal wedstrijden per poule. Ieder duo kan bij de inschrijving maximaal drie data doorgeven waarop je niet kan spelen. In de mate van het mogelijke wordt hier bij het uittekenen van de wedstrijdkalender rekening mee gehouden.

Inschrijven en betalen

Inschrijven kan tussen 1 juli en 15 augustus. Dit gebeurt via www.wedstrijdtennis.be

Je dient je hiervoor eerst per speler te registreren om je daarna als duo in te schrijven. Op de website staan uitgebreide handleidingen en instructievideo's.

De prijs van jullie deelname is afhankelijk van het aantal deelnemers. Je betaalt een bedrag van 3,5 euro/persoon per match. Indien er dus 8 duo’s ingeschreven zijn in jullie poule, spelen jullie 7 matchen. Dit maakt dat het totale bedrag zou liggen op 24,5 euro. Het inschrijvingsgeld betaal je voor aanvang van de wintercompetitie door overschrijving op op het rekeningnummer BE45 2300 5251 3089. Nadat je dit gedaan hebt, krijgt iedere deelnemer eveneens een waardebon voor een portie bitterballen die je na één van je matchen kan consumeren.

Meer informatie

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of suggesties: wintercompetitie@gmail.com.

Deel dit evenement

bottom of page