Indoor

tennispleinen

Hoe werkt het?

Heel simpel: doorheen de winter speel je binnen de ‘poule’ waarvoor jullie je als duo ingeschreven hebben een aantal matchen. Dit zijn steeds matchen die 1 uur duren, waarbij de spelletjes doorlopend opgeteld worden. Wie aan het einde van de match de meeste spelletjes naar zijn kant wist te trekken, wint de wedstrijd. Uiteindelijk vechten de 2 beste duo’s van elke poule uit, wie als winnaar van de winterpoule uit de bus komt.

Na de match kan je in de cafetaria van TTV nog gezellig napraten met de tegenstander en met de andere deelnemers.

Het volledige wedstrijdreglement vind je hier terug.

Wanneer gaan de matchen door?

De matchen van de winterpoule gaan steeds door op zaterdag.
Op zaterdag 16 en 23 nov 2019 is er geen wintercompetitie voorzien.
Standaard worden deze gespeeld tussen 18u00h en 22u00.
De eerste wedstrijden zullen doorgaan op zaterdag 21 september 2019. De finales worden gespeeld op zaterdag 28 maart 2020. In de periode tussen 21/09/2019 en 21/03/2020 zullen alle matchen, op willekeurige basis en op basis van het aantal inschrijvingen ingedeeld worden. Hoe meer inschrijvingen, hoe vaker je dus kan spelen. Hierbij wordt steeds gericht op een 7-tal wedstrijden per poule.
Ieder duo kan bij de inschrijving maximaal drie data doorgeven waarop je niet kan spelen. In de mate van het mogelijke wordt hier bij het uittekenen van de wedstrijdkalender rekening mee gehouden.

Inschrijven en betalen?

Inschrijven kan tussen 1 juli en 15 augustus.

Nieuw is dat je dit jaar via       www.wedstrijdtennis.be/index.php?comp=12      moet inschrijven.

Je dient je hiervoor eerst per speler te registreren om je daarna als duo in te schrijven. Op de website staan uitgebreide handleidingen en instructievideo's.

De prijs van jullie deelname is afhankelijk van het aantal deelnemers. Je betaalt een bedrag van 3,5 euro/persoon per match. Indien er dus 8 duo’s ingeschreven zijn in jullie poule, spelen jullie 7 matchen. Dit maakt dat het totale bedrag zou liggen op 24,5 euro.
Het inschrijvingsgeld betaal je voor aanvang van de wintercompetitie door overschrijving op op het rekeningnummer BE45 2300 5251 3089. Nadat je dit gedaan hebt krijgt iedere deelnemer eveneens een waardebon voor een portie bitterballen die je na één van je matchen kan consumeren.

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet je vraag te stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

zoek