Indoor

tennispleinen

Losse reservaties

Een Losse reservatie geeft u het recht om op een bepaalde dag en uur eenmalig een terrein te gebruiken. Dit gebeurt via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je stuurt je aanvraag liefst enkele dagen vooraf door en er zal bevestigd worden of een terrein vrij is. Afrekenen doe je aan de bar.

Om het reserveren gemakkelijk te maken, hebben we een beurtenkaart in het leven geroepen. Je koopt vooraf een aantal beurten aan. Deze worden geactiveerd op je beurtenkaart. In de loop van het seizoen reserveer je zelf een terrein dat nog vrij is via de website van TennisVlaanderen. Voor elke beurt gebruik je 1 beurt van je beurtenkaart. Zodra de beurtenkaart leeg is, koop je bijkomende beurten aan. Koop je 10 beurten of meer, dan krijg je een korting. Een beurtenkaart geeft geen recht op een wederkerende reservatie op een vaste dag en uur.

Vanaf het winterseizoen 2016-2017 kan je door nieuwe afspraken met de tennisschool ook in topuren een vrij terrein huren via een beurtenkaart. De tennisschool zal terreinen vrijgeven wanneer zij geen training voorzien op de door hen gereserveerde uren. Dit vrijgeven gebeurt 1 week vooraf. Dit biedt de mogelijkheid om ook tijdens de topuren gebruik te maken van een beurtenkaart om op een voordelige manier te komen spelen.

 

Vragen?
Stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

zoek